Hakan Keleş'ten 'ofsayt' açıklaması! Hatalı olduğunu düşünüyorum

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından açıklamalar yaptı.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş'a 1-0 yenildikleri maçı değerlendirdi. Kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Keleş, takımın kazanacak bir futbol oynamadığını düşündüğünü söyledi.

Özellikle ilk yarıda kötü bir oyun sergilediklerini ifade eden teknik direktör, bunun zeminin kayganlığından kaynaklandığını düşündüğünü belirtti. Rakip takımın da zemin şikayetleri olduğunu söyleyen Keleş, oyuncularının da aynı sorunu yaşadığını dile getirdi. Pas hatalarının kendileri için problem yarattığını söyleyen Keleş, geriden oyun kurarken de zorlandıklarını ifade etti. Rakibin ön baskısının kendilerini zorladığını söyleyen teknik direktör, ilk yarıda sorunlar yaşadıklarını belirtti.

Ancak ikinci yarıda daha derli toplu bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Keleş, daha istekli ve arzulu olduklarını dile getirdi. İlk yarıda yedikleri golün yanı sıra VAR'dan dönen ofsayt golleri ve son dakikalarda iptal edilen gol gibi şanssızlıklar yaşadıklarını belirten teknik direktör, berabere kalsalar moral açısından daha iyi olacağını söyledi.

Takımın daha iyi şeyler yapabileceğine inandığını belirten Keleş, taraftarları üzdükleri için üzgün olduklarını ifade etti. Oyuncularının Alanya maçının etkilerini üzerlerinden atamadıklarını söyleyen teknik direktör, oyunu oturtmakta biraz zorlandıklarını belirtti. Rakip takımın kadro kalitesinin kendilerinden daha iyi olduğunu söyleyen Keleş, bu konuda zorluklar yaşadıklarını ifade etti.

Maçın berabere bitirebilecekleri bir maç olduğunu düşündüğünü belirten Keleş, takımın daha iyi performans sergileyeceğine inandığını vurguladı. Taraftarların kendilerine güvenmelerini isteyen teknik direktör, bir sonraki maçta daha iyi bir performans sergileyeceklerine inandıklarını söyledi.