Hakan Keleş'ten istifa sinyali

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci hafta maçında Bitexen Giresunspor, sahasında Medipol Başakşehir'e 4-2 yenildi. Karşılaşmanın ardından Giresunspor Teknik...

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, takımının son maçındaki performansını değerlendirdi. Keleş, kazanmanın önemli olduğunu ancak rakibin her geldiği golde kendilerinin hata yaptığını söyledi. Gol pozisyonlarına girip, kalecilerinin hatalı gol yemesi sonrası taraftarın tepkisine üzüldüğünü belirtti. Ancak kaptan da olsa hatalı goller yiyebileceğini ifade etti. İkinci yarıda ise sahada inanılmaz bir mücadele olduğunu ve atılan gollerle farklı bir maç ortaya çıktığını dile getirdi. 

Keleş, oyuncularının bu tepkileri hak etmediğini vurgulayarak, bu mücadele ile takımı ligde tutacaklarına inandığını söyledi. Yeterli desteği vermeyenlerin ilerleyen zamanlarda pişman olabileceklerini belirtti. Ancak taraftarların tepkisinden sonra bazı şeyleri konuşmak istediğini ama takımın zarar görmemesi için bunu yapmayı düşünmediğini açıkladı. 

Giresunspor taraftarlarının tepkilerinin kendisini üzdüğünü söyleyen Keleş, yönetimle oturup konuşacaklarını ve değerlendireceklerini belirtti. İmkânsızlıklara rağmen yeterli destek görmemesinin takımı üzdüğünü ifade eden Keleş, hiçbir oyuncuyu kaybetmek istemediklerini ancak tepkiler sonrasında bu durumun gerçekleşebileceğini dile getirdi. 

Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer ise, bekledikleri bir mücadele olduğunu ifade etti. İlk yarıda çok iyi taktiksel deplasman maçı yaptıklarını belirten Sözer, ikinci yarıda ise dirençli ve atak oynayan bir Giresunspor beklediklerini ve bekledikleri gibi olduğunu söyledi. Pozisyonları değerlendiremediklerini ancak uzun zamandır deplasmanda kazanamadıkları için bu galibiyetin kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Sonuç olarak, Giresunspor'un son maçındaki performansı tartışmaları beraberinde getirdi. Keleş'in açıklamalarıyla takımın içinde bulunduğu durum netleşirken, Sözer ise galibiyetin mutluluğunu yaşadı. Her iki teknik adam da takımlarının geleceği için umutlu olduklarını dile getirdi.