Hakan Keleş iddialı konuştu: Fenerbahçe'yi neden yenmeyelim

Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında İstanbulspor'un Giresunspor'u 1-0 yendiği maçın ardından Fatih Tekke ve Hakan Keleş açıklamalar yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında İstanbulspor, Giresunspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, maçın zor geçtiğini belirterek, oyuncularının savunma haricinde maça hazır olmadığını söyledi. Tekke, rakiplerinden bir adım öne geçtiklerini ancak ligde kalmayı garantileyemediklerini ifade etti.

Maçın en önemli anının David Jensen'in penaltı kurtarması olduğunu vurgulayan Fatih Tekke, Eze'nin performansından ise daha fazla verim almayı beklediğini dile getirdi. Tekke, taraftarların kötü tezahüratlarına engel olmaya çalıştıklarını da hatırlattı.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş ise maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, kazanmak adına ellerinden geleni yaptıklarını ancak son vuruşlarda problemler yaşadıklarını söyledi. Keleş, hakemlerin son haftalarda takımlarına karşı tutum sergilediğinden yakındı.

Ligde kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Hakan Keleş, önümüzdeki haftalarda rakiplerinin pek önemli olmadığını söyledi. Keleş, Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini ifade etti.

İstanbulspor'un galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşma, ligde kalmak için mücadele eden takımlar arasındaki heyecanı arttırdı. Her takımın son haftalarda elinden geleni yapacağına şüphe yok. Ancak kimin ligde kalacağı henüz belli değil. Futbolseverler, heyecan dolu maçlara şahit olmaya devam edecekler.