Haji Wright'a Fransa'dan talip! Fenerbahçe ve Galatasaray istemişti, maçını izlediler...

Süper Lig'de Antalyaspor forması giyen, ara transferde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelen ABD'li santrfor Haji Wright'a Fransa'dan talip...

Antalyaspor'un ABD'li santrforu Haji Wright, bu sezon gösterdiği dikkat çekici performansıyla adından sıkça söz ettiriyor. Ara transfer döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündemine gelen genç oyuncu için Antalyaspor, Rusya'dan bir kulüple anlaşmaya varmıştı ancak Wright, Rusya'ya gitmek istemediği için transfer gerçekleşmedi.

Ancak Haji Wright'ın transferi için yeni bir takım devreye girdi. Fransa Ligue 2'de şampiyonluk mücadelesi veren Bordeaux, eski günlerine dönmek için genç oyuncuyu transfer etmek istiyor. Ajansspor'un haberine göre Fransız kulüp temsilcileri, Antalyaspor - Sivasspor maçını tribünden takip ederek Wright'ı yakından inceledi.

Antalyaspor'un ABD'li santrfor için 13 milyon euro civarında bir bonservis bedeli talep ettiği ve transfer sonrası satıştan yüzde 20 pay istediği belirtiliyor. Ancak Bordeaux'un bu rakamları karşılayıp karşılayamayacağı henüz bilinmiyor.

Haji Wright, bu sezon Antalyaspor formasıyla çıktığı 23 lig maçında 15 gol atıp 3 de asist yaptı. İtalyan devi Inter'in de transfer listesinde olduğu öne sürülen genç oyuncunun, Fransa'da da başarılı bir kariyer yapabileceği düşünülüyor.

Antalyaspor ise, Haji Wright'ın bonservis bedelini karşılayacak bir teklif gelmesi halinde genç oyuncuyu satmayı düşünüyor. Öte yandan, Wright'ın takımda kalması halinde Antalyaspor'un hücum hattında önemli bir güç olmaya devam edeceği kesin.