GT4 Avrupa Serisi'ne 'çifte podyum'lu başlangıç

GT4 Avrupa Serisi'nde Borusan Otomotiv Motorsport, İtalya'nın Monza pistinde gerçekleşen sezonun ilk ayak yarışlarını başarılı şekilde tamamladı. 12 kapı...

Borusan Otomotiv Motorsport, GT4 Avrupa Serisi'nde şampiyonluk hedefiyle yola çıktı ve İtalya'nın Monza pistinde gerçekleşen sezonun ilk ayak yarışlarında başarılı bir performans sergiledi. Berkay Besler ve Tom Edgar, 12 kapı numaralı otomobille yarışarak ilk gün Silver Kategorisinde 2'nci, ikinci gün ise 3'üncü olarak podyuma çıkmayı başardılar.

Cumartesi günü gerçekleşen ilk yarışta Berkay Besler ve Tom Edgar, 19'uncu sırada başlayarak hem Genel Klasmanda hem de Silver Kategorisinde 2'nci olarak yarışı tamamladılar. Yağız Gedik ve Enzo Joulie ikilisi ise 41'inci sırada başladıkları yarışta benzersiz bir performans sergileyerek Genel Klasman ve Silver Kategoride 5'inci olarak yarışı tamamladılar.

Pazar günkü ikinci yarışta ise Berkay ve Tom, 13'üncü sırada start alarak yarışı 3'üncü sırada tamamlayarak iki gün üst üste podyuma çıkma başarısı elde ettiler. Yağız ve Enzo ikilisi de Genel Klasmanda 26'ncı sırada başladıkları yarışta Genel Klasman ve Silver Kategoride 5'inci olarak yarışı tamamladılar.

GT4 Avrupa Serisi'nin 2. Ayak Yarışları, Fransa'da yer alan Circuit Paul Ricard Pisti'nde 3-4 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Borusan Otomotiv Motorsport'un bu yarışlarda da başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor.