Göztepe ve Rizespor kader maçında! Beraberlik halinde...

Spor Toto 1'inci Lig'de Play-Off potasında yer alan Göztepe ve ikinci sırada yer alan Çaykur Rizespor yarın İzmir'de adeta kader maçına çıkacak.

Göztepe, Çaykur Rizespor'u Ağırlıyor: Play-Off Yarışında Kritik Maç

Türkiye'nin İzmir şehrinde bulunan Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak maç, futbol severlerin heyecanla beklediği bir karşılaşma haline geldi. Ev sahibi Göztepe, rakibi Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Maç, bugün saat 17.00'de başlayacak.

Göztepe, bu maçı kazanması halinde Play-Off biletini garantileyecek. Konuk takım Çaykur Rizespor ise maçı kazanarak Süper Lig'e yükselmeyi garantileyecek. Beraberlik halinde ise iki takım da rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyecek.

Göztepe'de sakatlığı süren stoper Erhan, bu maçta forma giyemeyecek. Lukas Gottwalt'ın durumu ise belirsiz.

Maçın biletleri 1'inci kategori için 475 TL, 2'nci kategori için 365 TL, 3'üncü kategori için 200 TL, 4'üncü kategori için 145 TL, 5'inci, 6'ncı kategori ile misafir tribünü içinse 55 TL olarak satışa çıktı.

Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, maçın önemine dikkat çekerek, "12 maçtır kaybetmiyoruz. Muhteşem taraftarımızın desteği ile kazanıp Play-Off'u garantilemek istiyoruz. Göztepe layık olduğu yere gelecektir" dedi.

Sezonun ilk yarısında oynanan müsabakayı Göztepe deplasmanda 2-0 kazanmıştı. Ancak bugünkü maçta her şey yeniden başlayacak. Futbol severler, bu kritik maçı heyecanla bekliyor.