Göksel Gümüşdağ: Fenerbahçe kupayı hak etti, biz detaylarda boğulduk

İzmir'de oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'ye kaybeden Medipol Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ kupayı hak edecek bir oyun ortaya...

Göksel Gümüşdağ, Demirören Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, sezonun oldukça erken başladığını ve çok geç bittiğini belirtti. Zorlu bir sezon geçirdiklerini söyleyen Gümüşdağ, Avrupa'da son 16'ya kaldıklarını, lig maçları ve Türkiye Kupası'nda da finale kadar geldiklerini ifade etti.

Ligi daha iyi bir yerde bitirmek istediklerini ancak dalgalanmalar yaşadıklarını dile getiren Gümüşdağ, yoğun ve ağır maçlar geçirdiklerinin de etkisi olduğunu söyledi. Buna rağmen kupada finale kadar çıktıklarını belirten Gümüşdağ, finalde Fenerbahçe'nin kupayı hakettiğini söyledi.

İlk yarıda pozisyon bulamadıkları bir oyun oynadıklarını ifade eden Gümüşdağ, oyuncu kardeşlerinin iyi bir tatil geçirip yeni sezona hazırlanmalarını beklediklerini söyledi. Kupa finalinde doğal olarak kupayı kaldırmak istediklerini ancak kupayı kaldıracak bir oyun oynamadıklarını ifade eden Gümüşdağ, Fenerbahçe'yi tebrik etti.

Gümüşdağ, gereken dersleri çıkaracaklarını belirterek, bu sezon için hayal kırıklığı diyemeyeceklerini söyledi. Herkesin elinden geleni yaptığını ifade eden Gümüşdağ, ancak kendi içlerinde neyi nerede eksik veya yanlış yaptıklarını değerlendireceklerini söyledi.

Çok önemli mücadeleler verdiklerini ve çok küçük detaylarda boğulduklarını dile getiren Gümüşdağ, buna rağmen başarısız bir sezon geçirdiklerini söylemeyeceklerini belirtti. Daha iyisini beklediklerini ifade eden Gümüşdağ, yeni sezonda daha iyi bir performans sergilemek için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.