Ghezzal açıkladı! Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Kartal'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, dev maç öncesi müjdeyi verdi: 'Sakatlığım nüksettiği için iyileşme sürecim uzadı. Son iki maçta sonradan oyuna girip...

Ayak parmağındaki kapsül yırtığı sebebiyle uzun süredir forma giyemeyen Rachid Ghezzal, Beşiktaş takımının Fenerbahçe derbisinde geri dönmüştü. Ancak, sonraki maçta kulübede başlayan Cezayirli kanat oyuncusu, Trabzonspor maçında yeniden sahada olacak.

Ghezzal, sakatlığı nedeniyle iyileşme sürecinin uzadığını belirtti. Son iki maçta kendini test ettiğini ve hiçbir şikayetinin kalmadığını söyledi. Evlerinde oynayacakları kritik Trabzonspor maçında takımındaki yerini almak için hazır olduğunu ifade etti.

Teknik direktör Valerien Ismael'in de bu yönde karar vermesi halinde, Ghezzal'ın mutlaka sahada olacağına dair sözleri, Beşiktaş taraftarlarını sevindirdi.

Ghezzal'ın geri dönüşü, Beşiktaş'ın hücum hattına direkt etki etmesi bekleniyor. Trabzonspor maçında da takımına katkı sağlaması beklenen Cezayirli yıldız, taraftarların büyük bir heyecanla beklediği isimlerden biri haline geldi.

Beşiktaşlı taraftarlar, Ghezzal'ın geri dönüşüyle birlikte takımlarının daha da güçleneceğine inanıyor. Trabzonspor maçı öncesinde takımın moralini yükselten bu gelişme, siyah-beyazlıların galibiyet için daha da motive olmasını sağlayacak gibi görünüyor.

Ghezzal'ın Beşiktaş'a katkısı, önümüzdeki maçlarda da merakla bekleniyor. Takımının hücum hattına yaptığı katkılarla dikkat çeken Cezayirli yıldız, Beşiktaş'ın zorlu lig maratonunda önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor.