Geyik Koşuları devam ediyor

İstanbul'un Belgrad Ormanı'nda, koşu dünyasının sevilen marka yarışlarından biri olan Geyik Koşuları, 9 Ekim'de gerçekleşecek. The North Face ana sponsorluğunda düzenlenecek etkinlik, sadece yetişkinlerin değil, çocukların da ilgiyle takip ettiği bir etkinlik haline geldi.

Geyik Koşuları, "Geyik gibi koş" sloganıyla koşu ile eğlenceyi birleştiriyor. The North Face'in ilk sponsoru olduğu etkinlik, yüzlerce sporseveri bir araya getiriyor. Koşucular, The North Face VECTIV ayakkabılarını deneyimleyerek en yüksek performansı gösterme fırsatını yakalayacaklar.

28K, 14K, 8K ve 4K yarışlarının yanı sıra Bambi Koşusu da yapılacak. Bambi Koşusu kapsamında 4-12 yaş arası çocuklar sporla buluşacak. Geyik Koşuları, yağmur çamur demeden 600'den fazla koşucuyu bir araya getiriyor. Etkinlik kapsamında elde edilecek gelirlerin bir kısmı Geyik Koşuları'nın sosyal sorumluluk partneri Tohum Otizm Vakfı'na bağışlanacak.

Geyik Koşuları, koşu tutkunları için heyecan verici bir etkinlik olmanın yanı sıra, aynı zamanda sporun önemini vurgulayarak geniş bir kitleye ulaşıyor. The North Face'in desteğiyle gerçekleştirilen etkinlik, İstanbul'un doğal güzelliklerinin tadını çıkarmak isteyenler için de harika bir fırsat sunuyor.