Galatasaray savunma ve hücum çalıştı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman, dinamik ısınmayla başladı. Üç grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam eden idman, savunma ve hücum çalışmasıyla sona erdi

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular, üç gruba ayrılarak 8'e 2 pas çalışması yaptılar ve antrenman savunma ve hücum çalışmalarıyla son buldu.

Sarı-kırmızılı takım, yarın saat 18.00'de yapacakları son antrenmanla Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamlayacaklar. Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında Başakşehir ile karşılaşacak.

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, takımın maça hazır olduğunu belirtti. Buruk, "Başakşehir maçı bizim için çok önemli. Takım olarak iyi hazırlandık ve galibiyet için sahaya çıkacağız" dedi.

Galatasaray'ın Başakşehir ile oynayacağı maç, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İki takım arasındaki mücadele, ligde üst sıraları yakından ilgilendiriyor. Galatasaray, Başakşehir karşısında alacağı galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmayı hedefliyor.

Futbolseverler, yarın oynanacak olan Galatasaray - Başakşehir maçını heyecanla bekliyor. Galatasaray'ın taraftarları, takımlarının sahada en iyi şekilde mücadele edeceğine inanıyorlar ve galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını düşünüyorlar.


Sarı-kırmızılılar, yarın saat 18.00’de yapacağı idmanla Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamlayacak.