Galatasaray şampiyonluk için seferberlik ilan etti

Sarı kırmızılılarda 3 puanlık avantajın korunması için kollar sıvandı. Dün önce Özbek şampiyonluğa olan inancını yineledi. Ardından Buruk 'Mayıslar bizim,...

Galatasaray Liderliğini Korumak İçin Seferberlik İlan Etti

Süper Lig'de lider Galatasaray, önceki hafta Fatih Karagümrük ile berabere kaldıktan sonra Beşiktaş'a mağlup oldu. Ancak sezonun kalan bölümünde 3 puanlık avantajını korumak için sarı kırmızılı takım seferberlik ilan etti.

Başkan Dursun Özbek, katıldığı bir etkinlikte Galatasaray'ın çok iyi bir takıma ve teknik ekibe sahip olduğunu vurgulayarak şampiyonluk konusunda en ufak endişelerinin olmadığını belirtti. Özbek'in bu açıklamaları, takımı morallendirirken şampiyonluk hedefine odaklanmalarına da yardımcı oldu.

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tribünden bir pankart fotoğrafıyla birlikte "Galatasaraylıyım de göğsünü gere gere... Mayıslar bizim, Şampiyonluk çok yakın. #hedef23" ifadelerini kullandı. Buruk'un bu paylaşımı, taraftarları da heyecanlandırdı.

Takımın moralini yüksek tutmak için ise Başakşehir maçı öncesi sarı kırmızılı futbolculara moral olması için bugün saat 17.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanın taraftara açık yapılmasına karar verildi. Taraftarların desteğiyle takımın daha da motive olması hedefleniyor.

Galatasaray, sezonun kalan bölümünde liderliğini korumak için büyük bir mücadele verecek. Ancak takımın sahip olduğu tecrübeli oyuncular ve başarılı teknik ekibiyle bu hedefe ulaşması mümkün görünüyor. Taraftarlar da takımlarını sonuna kadar destekleyerek şampiyonluğa giden yolculukta yanlarında olacaklar.