Galatasaray Nef, Pınar Karşıyaka'ya son topta yenildi! Futbol takımı da maçtaydı...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ikinci hafta maçında Pınar Karşıyaka, deplasmanda Galatasaray Nef'i son saniye üçlüğüyle 72-70 mağlup etti....

Pınar Karşıyaka, Galatasaray Nef'i son saniye üçlüğüyle 72-70 mağlup ettiği mücadelede galibiyeti son saniyede buldu. EuroCup şampiyonluğu yaşamış Errick McCollum, bitime 2.9 saniye kala attığı üç sayı isabetiyle takımına zaferi getirdi.

Galatasaray Nef, ilk çeyrekte 25-16 öne geçse de, Pınar Karşıyaka ikinci çeyrekte farkı kapatarak devreye 42-40 geride girdi. Üçüncü çeyrekte de oyundan kopmayan İzmir temsilcisi, son çeyreğe 57-55 önde girdi. Başa baş geçen ve büyük heyecana sahne olan son çeyreğin son dakikasına konuk ekip 69-67 önde girdi. Galatasaray skoru eşitledi ancak son saniyelerde McCollum'un üçlüğüyle skor 72-69'a geldi. Taktik faul sonrası Galatasaray farkı ikiye indirse de son atış için şans bulamadı ve maç 72-70 Pınar Karşıyaka üstünlüğüyle sona erdi.

Mücadeleyi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, teknik direktör Okan Buruk ve futbolcular Muslera, Torreira, Mata, Dubois, Boey, Rashica, van Aanholt, Emre Demir, Barış Alper Yılmaz ve Kazımcan Karataş da izledi.

Pınar Karşıyaka'nın bu galibiyeti, takımın moral ve motivasyonunu yükseltirken, Galatasaray Nef ise bu mağlubiyetle lige kötü bir başlangıç yapmış oldu. Basketbol severlerin heyecanla beklediği maçta yaşanan bu zorlu mücadele, basketbolun Türkiye'deki popülerliğini bir kez daha gösterdi.

 

 

Pınar Karşıyaka Galatasaray Nef Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi İkinci hafta maçı Deplasman galibiyeti Son saniye üçlüğü Basketbol maçı spor haberleri Lig maçları Maç özeti