Galatasaray geleceğine temel attı! Kemerburgaz'da gövde gösterisi

Sarı kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, 'Cumhuriyetimizin 100. yılında temeli atılan bu tesis, çocuklarımıza, torunlarımıza bırakacağımız en önemli...

Galatasaray'ın Florya'daki tesislerinden taşınacağı ve yeni yuvası olacak Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleştirildi. Törene başkan Dursun Özbek, eski başkanlar, yöneticiler, sporcular ve camianın önde gelen isimleri katıldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, törende yaptığı konuşmada, bu tesisin gelecek nesillere bırakılacak en önemli miraslardan birisi olacağını belirtti. Özbek, "Gençlerimiz burada Galatasaray gelenekleri ve terbiyesiyle, iyi insan ve iyi sporcu olarak da yetiştireceklerdir" dedi.

Törende ayrıca G.Saray'ın eski başkanları Alp Yalman, Faruk Süren, Adnan Polat, Ünal Aysal ve Burak Elmas da yer aldı. Eski başkanlar, yeni tesislerin camialarına hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler.

Kemerburgaz Tesisleri'nin temel atma töreni, G.Saray camiasını bir araya getirdi. Kulübün eski futbolcuları Song, Capone, Ümit Karan, Sabri Sarıoğlu ve Emre Aşık'ın yanı sıra mevcut kadrodan Kerem, Gomis ve Muslera da törende hazır bulundu. Kadın basketbol takım kaptanı Işıl Alben de anlamlı günde yerini aldı.

Ancak teknik direktör Okan Buruk hastalığı nedeniyle törene katılamadı. Tören ayrıca eski başkan Ünal Aysal ile 2013'te görevine son verdiği Fatih Terim'in 10 yıl sonra bir araya gelmesine tanıklık etti. Eski başkan Burak Elmas ile Terim de 1.5 yıl sonra yan yana geldi.

Galatasaray'ın Florya'daki tesislerinden taşınarak yeni yuvasına kavuşacağı Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin camiaya hayırlı olması ve yeni yeteneklerin yetişmesine vesile olması dileğiyle...