Galatasaray'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a jet yanıt: Biz, sizin adınıza utanıyoruz!

Sarı kırmızılılar, 'Başarısızlıklarınız ve çıkarlarınız için kullandığınız nefret diliyle Türk sporunu daha fazla germeyin. Biz, bu utanç dolu seviyeye...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ağır suçlamalarına hedef olan Galatasaray Kulübü, sosyal medyadan, “Biz, sizin adınıza utanıyoruz!” başlıklı bir açıklama ile cevap verdi. Sarı kırmızılılar, şunları kaydetti: “İftira dolu söylemlerinizden, yarattığınız hikayelerle yaptığınız manipülasyonlardan ve toplumu ayrıştırmaktan artık vazgeçin. 116 yıllık güzide rakibimiz, başındaki yöneticiler yüzünden, kuruluşundan bu yana düşmediği bir seviyeye indi. Başarısızlıklarınız, şahsi hesaplarınız ve çıkarlarınız için kullandığınız nefret diliyle Türk sporunu daha fazla germeyin. Biz, tarihte hiç görülmemiş bu utanç dolu seviyeye inmeyeceğiz. Sahada kalmaya ve orada kazanmaya devam edeceğiz.”

 

BiR CEVAP DA YUSUF GÜNAY’DAN: iFTiRA VE HAKARETLE BAŞARILI OLAMAZSINIZ

TFF Başkan Vekili Yusuf Günay, kendisi için ‘köstebek’ imasında bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a sosyal medyadan cevap verdi. Günay, “Ali Koç’un, şahsımı hedef alan sözleri üzerine açıklama yapma gereği doğmuştur. Koç’un söz ettiği, ‘eski bir bürokrat! unvanını taşımaktan onur ve gurur duyuyorum. Kibir, zihinsel körlük getirir. Başkanlarına saldırganlık yaparak; iftira ve hakaret ederek başarılı olunamayacağı artık görülmelidir. Sayın Koç, bulunduğu makamın önem ve mahiyetini idrak ederse, yakışıksız üslup ve söylemlere ihtiyacı kalmayacaktır.”