Galatasaray'da son 5 yılın en iyisi Icardi!

Futbol ve Spor Haberleri - Arjantinli süperstar, yine zorlu bir rakibe karşı sahne aldı. Karagümrük karşısında penaltı kaçıran Mauro Icardi, dün ilk yarının ...

Galatasaray'ın bu sezon geriden gelerek zirveye çıkmasında Mauro Icardi'nin büyük payı var. Arjantinli yıldız, kritik maçlarda takımını sırtlayarak birbirinden önemli goller attı. Özellikle Beşiktaş'a 2 maçta 3 gol atan ve Fenerbahçe derbisinde de sahneye çıkan Icardi, taraftarların gönlünde taht kurdu.

Son olarak Başakşehir karşısında da önemli bir performans sergileyen Galatasaraylı futbolcu, penaltıdan attığı golle takımına 3 puan kazandırdı. Tribünlerdeki taraftarlar da müthiş bir sevinç yaşadı.

Galatasaray'ın sol bek sorununa da Başakşehir maçında çözüm bulundu. Tecrübeli teknik adam Okan Buruk, Sam Adekugbe'nin yerine Kazımcan Karataş'ı görevlendirerek genç futbolcunun iyi bir performans sergilemesini sağladı.

Sarı-Kırmızılılar, Başakşehir karşılaşmasını kazanarak Türkiye Kupası'nın rövanşını da almış oldu. Ancak sıkıntılı bir durum da söz konusu. Sarı kart sınırındaki oyuncu sayısı fazla olan Galatasaray'da Sacha Boey, Başakşehir maçında gördüğü sarı kart nedeniyle İstanbulspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Mauro Icardi ise son 5 sezonun en golcü oyuncusu olma unvanını elde etti. Ligde sadece 20 maçta forma giyen Arjantinli yıldız, 15 kez ağları sararak takımına büyük katkı sağladı.

Ancak takımın hedefi henüz tamamlanmış değil. Icardi, "Kesinlikle rahatlamak yok. Kazanmaya devam etmemiz gerekiyor" diyerek takımın hedefine odaklanmaları gerektiğini vurguladı.

Galatasaraylı futbolseverler de takımlarını sonuna kadar destekleyerek şampiyonluğa ulaşmalarını bekliyor.