Galatasaray'da Sergio Oliveira'dan Beşiktaş maçı öncesi açıklamalar! Jorge Jesus, Fenerbahçe, Gomis krizi...

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da Portekizli yıldız Sergio Oliveira açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın orta sahası Sergio Oliveira, takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Takımın hırslı ve birlikte oynaması sayesinde başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Oliveira, önlerindeki 6 maçı da aynı şekilde iyi bir şekilde tamamlayacaklarını söyledi.

Oliveira, takım içinde yaşanan sorunlar hakkında ise "Takım içindeki her şey geride kaldı" diyerek konuşmak istemediğini belirtti. Takım olarak bir aile olduklarını ve birlikte yollarına devam edeceklerini vurguladı.

Galatasaray'ı daha önce oynadığı büyük kulüplerle aynı seviyeye koyduğunu ifade eden Oliveira, burada tarih yazıp kupalar kazanmak istediğini dile getirdi. Galatasaray'ın köklü tarihine de adını yazdırmak istediğini söyleyen Oliveira, gelecek sezon Avrupa'da kupa kazanabileceklerine dair soruya ise şimdilik sezonu düşündüklerini ve her gün, her sezon mücadele etmenin önemli olduğunu belirtti.

Beşiktaş maçı hakkında da konuşan Oliveira, maçın zor olacağını ancak takım olarak hazır olduklarını ifade etti. Bu sezonki başarının sırrının ciddi, hırslı ve mütevazı olmak olduğunu söyleyen Oliveira, Beşiktaş maçının önemine dikkat çekti.

Son olarak Türkiye liginin seviyesi hakkında da konuşan Oliveira, lig için pazarlama ve iletişim çalışmalarının daha iyi yapılması gerektiğini belirtti. Ligde çok iyi oyuncular olduğunu söyleyen Oliveira, kendisinin de 30 yaşında mental ve fiziksel olarak iyi olduğu bir dönemde geldiğini ve burada kendini çok iyi hissettiğini dile getirdi.

Fenerbahçe maçında attığı gol hakkında da konuşan Oliveira, gol atmanın güzel olduğunu ancak önemli olanın kazanmak olduğunu söyledi. Keşke her maçta gol atabilse mutlu olacağını ifade eden Oliveira, takım olarak kazanmanın önemli olduğunu bir kez daha vurguladı.

sergio oliveira açıklama sergio oliveira son dakika Galatasaray Icardi Gomis Bafetimbi Gomis sergio oliveira bjkvsgs galatasaray-beşiktaş derbi anındaspor anindaspor anindasportr anindasporofficial anında spor