Galatasaray'da Sacha Boey'den gece yarısı kırmızı kart paylaşımı!

Galatasaray'da Alanyaspor karşısında gördüğü kırmızı kart tartışma konusu olan Sacha Boey gece yarısı paylaşımda bulundu.

Galatasaray, Corendon Alanyaspor ile oynadığı maçta 2-2 berabere kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan müsabakada ev sahibi ekip, 11. dakikada Mertens ve 22. dakikada Icardi'nin golleriyle öne geçti. Ancak deplasman ekibi, 68. dakikada Balkovec ve 90+1. dakikada Hassan'ın golleriyle beraberliği yakaladı.

Maçın hakemi Ali Palabıyık, Alanyaspor'un hızlı atağında Sacha Boey'in orta sahada yaptığı hareket sonrasında direkt kırmızı kart gösterdi. Galatasaraylı futbolcular ve teknik ekip, Palabıyık'ın bu kararına tepki gösterirken, sarı-kırmızılı taraftarlar da hakemi ıslıklarla protesto etti.

Sarı-kırmızılı kulübün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Sacha Boey, orta sahada rakibini tuttuğu gerekçesiyle maçın hakemi Ali Palabıyık tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı!" ifadeleri yer aldı.

Gece geç saatlerde bir paylaşımda bulunan Sacha Boey, "Haksız bir karar. Bu akşamki destekleri için takım arkadaşlarıma ve taraftarlara çok teşekkür ederim. Savaş devam ediyor." şeklinde açıklama yaptı.

Maçın sonucuyla Galatasaray, liderlik şansını kaybetmiş oldu. Ancak takımın performansı ve taraftarların desteği gelecek için umut vericiydi. Spor Toto Süper Lig'deki mücadeleleri devam edecek olan Galatasaray, önümüzdeki maçlarda daha iyi sonuçlar almak için çalışmalarını sürdürecek.