Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri! Mayıslar bizim demiştim...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 1-0 kazandıkları Başakşehir maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek zirvede puan farkını 5'e çıkardı. Maçın ardından teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Buruk, ilk yarıda çok pozisyona girdiklerini ancak rakibin iyi savunma yaptığını belirtti. Savunma arkasına sarkmaya çalışan rakiplerine karşı %100 konsantrasyonla oynadıklarını söyleyen Buruk, seyircileriyle birlikte iyi mücadele ettiklerini ifade etti. Geçen haftanın tam tersi işler yaptıklarını dile getiren Buruk, özellikle geçişlerde doğru işler yapmaları halinde ikinci ve üçüncü golü de bulabileceklerini belirtti.

Önümüzdeki üç maçı kazandıkları takdirde şampiyon olacaklarını söyleyen Buruk, bu hedef doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Kazımcan'ın performansını da olumlu bulduklarını ifade eden Buruk, uzun vadede Galatasaray için iyi bir çözüm olacağına inandığını söyledi.

Geçen hafta taraftarlarına açık bir antrenman yaptıklarını ve 5'te 5 yaparak ligi bitirmek istediklerini söylediklerini hatırlatan Buruk, iyi bir kadroları ve grubunun olduğunu belirtti. Başkanları ve yönetimlerinin de kendileriyle olduğunu ifade eden Buruk, bu birlikteliğin başarıyı getirdiğini söyledi.

Sezon başından beri hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Buruk, bu hedef doğrultusunda aynı ciddiyetle devam etmeleri gerektiğini söyledi. Avantajlarının olduğunu ve bunu iyi şekilde kullanmak istediklerini belirten Buruk, taraftarlarına da "Mayıslar bizim" diyerek şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını sözlerine ekledi.