Galatasaray'da Mauro Icardi transferi için sürpriz aracı!

Galatasaray'ın PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi'nin bonservisini almak için girişimleri sürüyor. Son olarak Fransız basınından konuyla...

Galatasaray, Süper Lig'de mücadele eden bir takım olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi'nin bonservisini almak için çalışmalarına devam ediyor. Fransız L'Equipe Gazetesi'nin haberine göre, transfer için sürpriz bir isim devreye girecek.

Galatasaray, Arjantinli yıldızı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Ancak kulüp, Icardi'nin bonservisini almak için Paris Saint-Germain Başkanı Nasser AL-Khelaifi ile görüşmeler yapacak. L'Equipe'in haberine göre, son karar Erden Timur ile Al-Khelaifi arasında yapılacak.

PSG Başkanı Al-Khelaifi, aynı zamanda Süper Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran beIN SPORTS'un sahibi olduğu için bu transferde etkili olabilir. Haberde, beIN SPORTS Türkiye CEO'su Yousef Al-Obaidly'nin Galatasaray'a aracı olabileceği öne sürüldü.

Mauro Icardi'nin Paris'e dönüşünün gündemde olmadığı ve Galatasaray ile PSG arasında görüşmelerin devam ettiği kaydedildi. Sarı kırmızılı ekibin, Fransız devini ikna etmesi halinde transferin gerçekleşeceği belirtildi.

Galatasaray taraftarları, Icardi'nin kalıcı olarak takımda kalmasını umuyor. Ancak PSG'nin bu transferde ne kadar istekli olduğu henüz bilinmiyor. Bu nedenle, kulüpler arasındaki görüşmelerin sonucu merakla bekleniyor.