Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na İtalya'dan reddedemeyeceği teklif!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Galatasaray, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 3-1 mağlup ayrılmıştı. Bu skorla beraber 70 puanda kalan...

Galatasaray'ın genç orta saha oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, sezon sonunda Avrupa yolunda ilerliyor. Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki futbolcu için İtalyan futbolunun önemli kulüplerinden Milan devreye girdi.

Fatih Terim döneminde takıma katılan Kerem Aktürkoğlu, teknik direktör Okan Buruk döneminde de takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Oynadığı futbol ile hem teknik ekibin hem de taraftarın beğenisini kazanan genç oyuncu için Milan, Galatasaray ile yaz transfer döneminde görüşmeye hazırlanıyor.

Galatasaray'ın başarılı kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu için en az 15 milyon euro teklif beklentisi bulunuyor. Eğer Milan, Galatasaray'ın bu rakamda anlaşması durumunda, 2023-2024 sezonu öncesinde sarı-kırmızılı ekipte ilk ayrılık gerçekleşmiş olacak.

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 33 resmi maçta 10 gol ve 8 asistlik performans sergileyerek skora katkı sağladı. Transferin gerçekleşmesi durumunda milli yıldız, 15 milyon euro bonservis bedeliyle beraber en pahalı satış olarak Galatasaray tarihine geçecek.

İtalyan devi Milan'ın Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmak istemesi, genç oyuncunun yeteneğini ve potansiyelini bir kez daha gözler önüne seriyor. Galatasaray taraftarları ise Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılığına üzülse de, genç oyuncunun kariyerine Avrupa'nın köklü kulüplerinden birinde devam etmesini destekliyor.