Galatasaray'da Joao Felix iddiaları ciddiye biniyor! Forma numarası bile belli oldu...

Galatasaray'ın peşinde olduğu Joao Felix, önceki gece taraftarların yolladığı neredeyse bütün şampiyonluk videolarını izledi. Sarı kırmızılı ekibi takibe...

Galatasaray'ın transfer çalışmaları hız kesmiyor. Bu yazın en büyük transfer bombasının Joao Felix olacağı konuşuluyor. Portekizli yıldız, 4 yıl önce Benfica'dan Atletico Madrid'e tam 120 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. Ancak yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle performansı düşüşe geçti. Bu sezonun ikinci yarısını da Chelsea'de kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki futbolcu, İngiltere'de de aradığını bulamadı. Galatasaray'ın transfer politikası doğrultusunda, Joao Felix'in takıma uygun bir isim olduğu düşünülüyor.

Erden Timur, Galatasaray'ın fırsat transferi olarak gördüğü Felix için Atletico Madrid'le temas kurdu. Sarı-Kırmızılılar, genç yıldızı kiralık olarak kadrosuna katmak ve Şampiyonlar Ligi'nde parlatmak istiyor. Ancak satın alma opsiyonu gibi detaylar şimdilik belirsizliğini koruyor.

Atletico Madrid cephesi ise bir sezon daha Portekizli futbolcunun kendini toparlaması adına izin vermeye hazır. Ancak transferin maliyeti ve rakiplerin güçlü oluşu, Galatasaray'ı zorlayacak gibi görünüyor.

Felix'in Galatasaray'a transfer olma fikrine bakış açısı da oldukça önemli. Taraftarlar, genç forveti ikna etmek için seferberlik ilan etmiş durumda. Felix de Galatasaray'ın resmi sosyal medya hesaplarını takibe aldı ve kulübün atmosferini inceledi. Yavaş yavaş "Cim Bom'a ısındığı" yorumları yapılıyor.

Eğer transfer gerçekleşirse, Mertens'in giydiği 10 numaralı forma Joao Felix'e verilecek. Bonservisi alınırsa önde Icardi, arkasında Kerem, Felix ve Zaniolo'lu hücum hattı, Avrupa'da başarı hedefleyen Sarı-Kırmızılı camiayı heyecanlandırmış durumda.

Erden Timur'un bu operasyonla bizzat ilgilendiği ve önümüzdeki günlerde tekrar bir girişim yapılacağı belirtiliyor. Galatasaray taraftarları, Joao Felix'in takıma katılması için sabırsızlıkla bekliyor.