Galatasaray'da Icardi'nin son durumu belli oldu

Galatasaray'ın Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada attığı golün ardından sakatlanan ve maçın ikinci yarısında teknik direktör Okan...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-1 mağlup etti. Maçta sakatlanan Mauro Icardi'nin son durumu merak konusu oldu.

Teknik direktör Okan Buruk, son iki maçta 10 gol atarak kazanan ve kalesinde sadece 1 gol gören kadro ile Karagümrük maçına çıkacak. Kadroda ve kurguda herhangi bir değişiklik yapılmayacak.

Mauro Icardi'nin sakatlığı ise ciddi olmadığı öğrenildi. Arka adalesinden sakatlanan Arjantinli golcü, Karagümrük maçında takımdaki yerini alabilecek. Ancak maçın seyrine göre Beşiktaş derbisi düşünülerek 90 dakika oyunda tutulmayabilir.

Galatasaray, bir günlük iznin ardından dün akşam gerçekleştirdiği antrenmanla Karagümrük mesaisine başladı. Takımın performansı ve oyuncuların sağlık durumu taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

Sarı-kırmızılı takım, sezonun son haftalarında Beşiktaş ile şampiyonluk yarışı verecek. Taraftarlar, Galatasaray'ın bu zorlu mücadelelerde başarılı olmasını ve şampiyonluğu kazanmasını umut ediyor.

galatasaray icardi galatasaray icardi forma galatasaray icardi wallpaper galatasaray icardi trikot galatasaray icardi duvar kağıdı MAURO ICARDI MAURO ICARDI anlaşma MAURO ICARDI transfer MAURO ICARDI transfermarkt anında spor anindaspor futbol haberleri s