Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması!

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, kutlamalar ardından konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takımının şampiyonluk kutlamaları sonrasında yaptığı açıklamalarda, başarılarını kutladı ve gelecek sezon için planlarını paylaştı.

Özbek, öncelikle takımın başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti. Oyunculara, teknik kadroya ve yönetim kuruluna teşekkür eden Özbek, "Bize inandılar, güvendiler. Hep birlikte bu sonuca ulaştık." dedi.

Geçen sezonki kötü performanslarının ardından bu sezon şampiyonluğa ulaşmalarının önemine değinen Özbek, "Galatasaray'ın geçen seneki kötü performansından sonra buraya gelmesini kabul edemedi rakip takımlar." ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon için zorlu bir transfer dönemi ve Şampiyonlar Ligi elemeleriyle karşı karşıya kalacaklarını belirten Özbek, "Taraftarlara güzel oyunu izlettirmek için uğraşıyoruz. Daha önce de söylemiştim ikinci, üçüncü bellidir diye." açıklamasında bulundu.

Özellikle Mauro Icardi konusunda yapılan spekülasyonlara da yanıt veren Özbek, "Icardi sevgisini gördünüz. Herkesin çok sevdiği son derece beyefendi ve büyük bir golcü. Galatasaray'da kalması için çalışmalarımızı yapıyoruz. Erken konuşmadan bütün gücümüzle uğraşıyoruz." şeklinde konuştu.

Transfer politikalarını da açıklayan Özbek, "Biz Galatasaray taraftarı ve camiasını mutlu edecek, Avrupalı yabancı takımları yenmek üzere takım kurduk. Bu seneki transfer döneminde daha iddialıyız çünkü Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Galatasaray her sene orada olması gereken bir kulüp. Transfer politikamızı ona göre belirledik." dedi.

Galatasaray taraftarları, başkan Dursun Özbek'in açıklamalarından gelecek sezon için umutlu bir şekilde ayrıldılar. Takımın şampiyonluk serüveni ve gelecek hedefleri, taraftarların heyecanını arttırdı.