Galatasaray'da Boey ve Nelsson için çifte seferberlik! Şampiyonlar Ligi için takımda kalmaları istenecek

Sarı kırmızılı yönetim, sezonun yıldızları arasında yer alan iki oyuncuyu takımda tutmaya kararlı. Barış Alper ve Kerem'in kontratını uzatan yönetim,...

Galatasaray yönetimi, takımın önemli parçalarından Sacha Boey ve Victor Nelsson'u kadrosunda tutmak için ücret artışına gidiyor. Yönetim, bu oyunculara yeni sözleşme önerilerinde bulunacak.

Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'nun kontratını uzatan sarı kırmızılı yönetim, Boey ve Nelsson'u da takımda tutmak istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için mevcut kadroyu korumak ve yeni transferlerle güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın hedefi, bu iki oyuncuya da imza attırmak.

Boey, Fransız ve İtalyan kulüplerinin radarında olan bir oyuncu. Galatasaray, onu takımda tutmak için zamlı yeni 4 yıllık sözleşme önerisi sunacak. Nelsson ise sezon başında Sevilla'nın ilgisini çekmiş ve şu an İtalya ile İspanya'dan talipleri var. Ancak Galatasaray yönetimi, ona "Şampiyonlar Ligi'nde oynamadan gitme! Bu takımın en önemli parçasısın. Şampiyonluk sonrasında Devler Ligi'nde de başarı hedefimiz var" diyerek bir yıl daha takımda kalmasını isteyecek.

Sarı kırmızılılar, Nelsson'un önümüzdeki sezon için serbest kalma bedeli gibi bir madde koymayacaklarını belirttiler. Danimarkalı savunmacının, Galatasaray'ın savunmasının kilit isimlerinden biri olduğu biliniyor.

Boey bu sezon 28'i ligde, 2'si kupada olmak üzere 30 resmi maça çıkarken 1 gol, 3 asist yaparken, Nelsson ise 29'u ligde, 2'si kupada olmak üzere 31 maçta oynadı ve ligde 1 asist yaptı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise tek golünü atan Nelsson, takımın önemli oyuncularından biri olarak göze çarpıyor.

Galatasaray yönetimi, takımın başarısı için önemli olan bu iki oyuncuyu kadroda tutarak geleceğe umutla bakıyor.