Galatasaray bu sezon ligde İstanbul takımlarına yenilmedi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı 10 müsabakada 9 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında heyecan dorukta! Galatasaray, 30 Nisan Pazar günü Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İki ezeli rakibin mücadelesi nefesleri kesecek.

Galatasaray, bu sezon İstanbul takımlarına karşı gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir, Fatih Karagümrük, Kasımpaşa, İstanbulspor ve Ümraniyespor ile oynadığı maçlarda rakiplerine hiç yenilmedi. 10 mücadelede 9 galibiyet ve 1 beraberlik alan sarı-kırmızılı ekip, Dolmabahçe'de oynanacak derbide de bu istatistiğini sürdürmek istiyor.

Ancak Galatasaray'ın Beşiktaş karşısındaki en büyük engellerinden biri de Vodafone Park. Beşiktaş'ın 2016 yılında açılan stadı, Galatasaray için bir türlü şans getirmedi. Sarı-kırmızılılar, bu şanssızlıklarını da kırmak için ellerinden geleni yapacaklar.

İki takım arasında Vodafone Park'ta oynanan ilk derbi 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Daha sonra oynanan 5 mücadelede ise siyah-beyazlılar kazanan taraf oldu. Geride kalan 6 karşılaşmada ise Beşiktaş'ın 11 golüne, Galatasaray 3 golle karşılık verdi.

Pazar günü oynanacak mücadelede her iki takımın da kazanmak için elinden geleni yapacağı kesin. Galatasaray, Beşiktaş'ı deplasmanda yenerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor. Beşiktaş ise evinde kazanarak liderlik koltuğundaki yerini korumak istiyor.

Heyecan dolu maç için geri sayım başladı. Futbolseverler bu mücadeleyi kaçırmamalı!