Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye kıskançlık göndermesi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, mayıs ayı divan toplantısında isim vermeden sarı lacivertlileri hedef aldı. F.Bahçe Başkanı Ali Koç'un divandaki Florya...

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında Süper Lig'de hak ettikleri şampiyonluğu alacaklarına inandığını açıkladı. Dünkü divan toplantısında projeler hakkında bilgi veren Özbek, Kemerburgaz ile ilgili konuşurken "Yerleşkeye taşınacağız. Ekonomik değerini defalarca ifade ettim. Konuyla ilgili çok detaya girmeye gerek yok. Bildiğiniz gibi bazı kesimler konuyla kıskançlık seviyesinde ilgili" diyerek isim vermeden ezeli rakip F.Bahçe'ye göndermede bulundu.

F.Bahçe Başkanı Ali Koç'un 29 Nisan'daki divan toplantısında yaptığı "Florya projesi" açıklamasına da değinen Özbek, "23 yıl önce G.Saray, Avrupa'da tarih yazarak UEFA Kupası'nı Türkiye'ye getirdi. Bu başarının yıl dönümünde bir kez daha gururla ifade etmek isterim ki; Gerçekleri tarih yazar, tarihi de G.Saray" dedi.

G.Saray Başkan Yardımcısı Metin Öztürk ise "Hiçbir kulübün aklına borçları sıfırlamak gelmezken biz, 'Borçları sıfırlayıp gideceğiz' diyoruz. F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzon'un böyle bir planları değil hayâlleri olduğunu düşünmüyorum" açıklamasını yaptı.

Öztürk ayrıca şampiyonluk için "Başkalarının bırakın hedefleri, hayalleri olmayan şeyleri başarıyoruz. İnşallah cumartesi ya da 10 gün sonra şampiyonluğu ilan edeceğiz" ifadelerini kullandı.

G.Saray'ın başkan ve yöneticileri, takımın başarısı için ellerinden geleni yapmaya devam ediyorlar. Taraftarlar da bu heyecana ortak olarak takımlarını destekliyorlar. Süper Lig'de heyecanlı maçlar devam ederken, G.Saray'ın şampiyonluğa ulaşacağına dair inanç her geçen gün artıyor. Bu heyecanlı süreçte tüm takımlara fair-play ruhunu hatırlatmak ve sporun güzelliğini ön plana çıkarmak da önem taşıyor.