Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Delikanlı Fener, neredesin hani...

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak bitiren Galatasaray'da karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşandı. Gecenin geç saatlerine dek eğlenen yönetim, futbolcu ve...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takımının 23. şampiyonluğunu kutlarken büyük bir sevinç yaşadı. Galatasaray Cemiyeti'ndeki kutlama sırasında Fenerbahçe'ye karşı yapılan tezahüratlara da katılan Özbek, rakiplerine taş atmaktan geri kalmadı.

GS TV'de yaptığı açıklamada, "Takımlar çekildi. Haksızlık var" diyenlere cevap veren Özbek, "Ne istiyorsun kardeşim? 6 puan mı? Yine geridesiniz. Sivas'ta şu oldu, bu oldu. O puanı da sana verdim. Ne oldu? Galatasaray'la bilek güreşi yapılmaz. Herkes şunu iyi bilsin, Süper Lig'in generali Galatasaray'dır ve Galatasaray ne derse, o olur" şeklinde konuştu.

Şampiyonluğun ardından yapılan kutlamalarda rakiplerine göndermede bulunan Özbek, "Bugün gördünüz. İkinciyi de biz tayin ediyoruz, üçüncüyü de. Galatasaray'ın 100. yılda kazandığı kupa çok değerlidir. Bundan sonraki kupalar da bizim. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Özbek ayrıca gelecek sezon için transfer çalışmalarının başladığını ve takımın Şampiyonlar Ligi'nde zorlu bir elemeye gireceğini belirtti. "Taraftarlara güzel oyun izlettirmek için uğraşıyoruz" diyen Özbek, Icardi'nin takımda kalması için çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamaları, takımın başarısı için büyük bir motivasyon kaynağı olacak gibi görünüyor. Takımın gelecek sezonki performansı ise merakla bekleniyor.