Galatasaray, Başakşehir maçında ilk 11'de revizyona gidecek! Okan Buruk'tan oyuncularına uyarı

5 puan yitirilen Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında etkisiz kalan Adekugbe'nin yerine Dubois oynayacak. Fransız oyuncunun ilk 11'e girmesiyle Mertens ya da...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son dönemde eleştirilerin hedefi olan Sam Adekugbe'yi Medipol Başakşehir maçında kulübeye çekeceğini açıkladı. Adekugbe'nin yerine Kanadalı sol bek Leo Dubois forma giyecek.

Adekugbe, son dönemde oynadığı Vavacars Karagümrük ve Beşiktaş maçlarında takımına 5 puan kaybettirmişti. Bu nedenle Okan Buruk, tecrübeli futbolcuyu dinlendirme kararı aldı. Türk vatandaşı statüsünde olması nedeniyle ilk 11'de yer alan Adekugbe'nin yerine bir yabancı oyuncu kulübede oturacak.

Galatasaray, 8+3 kuralına uygun bir kadroyla sahaya çıkacak. Berkan Kutlu ya da Barış Alper Yılmaz'dan biri ilk 11'de yer alacak. Eğer Berkan oynarsa Portekizli Sergio Oliveira, Barış Alper tercih edilirse Kosovalı Milot Rashica kulübede oturacak. Abdülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu ise diğer yerli oyuncular olarak sahada yer alacak.

Okan Buruk, futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Kalan 5 maçımızın 3'ü içeride. Fenerbahçe derbisinin de dahil olduğu bu 3 maçı kazanırsak şampiyonluğa ulaşacağız. Kimsenin baskı hissetmesine gerek yok" diyerek takımına güvenini dile getirdi.

Galatasaray, Medipol Başakşehir karşısında kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Okan Buruk'un aldığı kararlar ve taktikleri merakla bekleniyor.

 

galatasaray medipol başakşehir maçı galatasaray medipol başakşehir galatasaray medipol başakşehir maçı ne zaman galatasaray medipol başakşehir ziraat türkiye kupası galatasaray medipol başakşehir hangi kanalda Leo Dubois Vavacars Karagümrük Okan Buruk Gal