Galatasaray, Başakşehir ile hayata dönmek istiyor! İşte Okan Buruk ve Emre Belözoğlu'nun 11'leri

Son 2 maçta 5 puan yitiren Galatasaray kötü seriye bugün turuncu lacivertlileri devirerek son vermeyi planlıyor. Başakşehir'i devirip hem son 2 haftadaki...

Galatasaray liderliği korumak için Başakşehir karşısında

Süper Lig'de lider Galatasaray, son 2 maçta 5 puan kaybederek zirve yarışında avantajını yitirdi. Bugün sahasında Başakşehir ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak.

Zirve yarışında hata yapmak istemeyen Galatasaray, Başakşehir'i yenerek son 2 haftadaki kayıplarını unutturmak ve liderliği korumak istiyor. Ancak takımda 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey, Sergio Oliveira ve Milot Rashica bugün kart görürlerse İstanbulspor maçında forma giyemeyecekler.

Teknik direktör Okan Buruk'un sol bek sorununu çözmek için Leo Dubois'u oynatması bekleniyor. Ayrıca yabancı sınırı nedeniyle Rashica yerine Barış Alper'in sahada olması bekleniyor.

Başakşehir ise kupada elediği güçlü rakibini mağlup ederek moral bulmak istiyor. Ancak son 4 Süper Lig maçında İstanbul takımlarını yenemeyen Başakşehir'in Okan Buruk'la daha uzun bir galibiyet hasreti var.

Galatasaray, Başakşehir'e karşı son 6 lig maçında kaybetmeyerek rakibine karşı üstünlüğünü koruyor. Ayrıca kendi evindeki son 14 lig maçını kaybetmeyen Galatasaray, son 6 sezonu da şampiyon olarak tamamlamıştı.

Süper Lig'de zirve yarışı giderek kızışırken, Galatasaray'ın Başakşehir karşısındaki performansı merakla bekleniyor.