Galatasaray aradığı sol beki Portekiz'de buldu!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadece edecek bir...

Galatasaray, sol bek transferi için çalışmalarına devam ediyor. Adekugbe ve Emre Taşdemir'in ayrılığı sonrasında sadece Kazımcan Karataş bu mevkide kaldı ve hedef bu bölgede rekabeti artıracak kaliteli bir yabancı oyuncu transferi yapmak.

Son olarak Sabah gazetesinin haberine göre, Liverpool'un 27 yaşındaki oyuncusu Konstantinos Tsimikas gündeme gelirken, şimdi de Porto'dan Wendell'in transfer listesine alındığı belirtildi.

Brezilyalı futbolcu, Porto ile 2 sezon daha kontratı olan ancak ayrılık ateşini yakan bir isim. Yönetim, Porto kulübüyle temasa geçerek istenen bonservis bedelini sordu. 29 yaşındaki sol bek, bu sezon ligde 26 maça çıkıp 1 gol ve 2 asist ile oynadı. Takımı ile Şampiyonlar Ligi'nde de 6 maça çıkan Wendell için Galatasaray yönetimi, piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösterilen deneyimli futbolcu için 3 milyon Euro ile pazarlığı başlatmak istiyor.

Galatasaray'ın sol bek transferindeki hedefi, takımın kalitesini artırmak ve Kazımcan Karataş'a rakip olabilecek bir ismi kadrosuna katmak. Wendell'in transferi gerçekleşirse, Galatasaray'ın sol bek sorununu çözmüş olacağı düşünülüyor. Yönetimin, Porto kulübünden gelecek yanıta göre hamle yapacağı ve transferi bitirmek için gereken adımları atacağı belirtiliyor.

Galatasaray taraftarları, sol bek transferinin bir an önce gerçekleşmesini ve takımın ihtiyaçlarının giderilmesini bekliyor. Yönetimin, bu transfere hız vermesi ve takımın gücünü artırması bekleniyor.