Galatasaray, Alanya'da farka gitti

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'a 4-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Galatasaray, Alanyaspor galibiyetiyle birlikte, bu...

Galatasaray, Alanyaspor karşısında aldığı galibiyetle üst üste ikinci kez kazandı. Maçın ilk golü 14. dakikada Abdülkerim Bardakcı'dan geldi. İlk yarıyı 2-1 önde kapatan Galatasaray'ın diğer golü ise 42. dakikada Mauro Icardi'den geldi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Galatasaray, 48. dakikada Dries Mertens ve 63. dakikada Rashica'nın golleriyle farkı 4'e çıkardı. Alanyaspor'un tek golü ise 17. dakikada Efecan Karaca'nın penaltısıyla geldi.

Maçta sarı kart gören Barış Alper Yılmaz, Galatasaray-Karagümrük maçında cezalı duruma düştü. Mauro Icardi ise bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 17 maçta 20 gole doğrudan katkı yaptı.

Galatasaray'da ikinci yarıda oyuna dahil olan Barış Alper Yılmaz, Mauro Icardi'nin yerine sahaya çıktı. Icardi attığı golden sonra adalesinde ağrı hissetti ve teknik ekip, riske etmemek için oyuncuyu kenara aldı.

Alanyaspor'da sakatlığı süren Candeias ile cezalı Umut Güneş maç kadrosunda yer almadı. Galatasaray'da ise Mathias Ross, Emre Taşdemir ve Yusuf Demir maç kadrosuna dahil edilmedi.

Galatasaray, bu galibiyetle puanını 59'a yükseltti ve lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı. Alanyaspor ise 38 puanla altıncı sırada kaldı. Galatasaray, önümüzdeki hafta deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak.

galatasaray alanyaspor galatasaray alanya galatasaray alanya maçı ne zaman galatasaray alanyaspor maçı galatasaray alanyaspor maç özeti türkiye süper ligi spor toto süper lig anında spor futbol haberleri spor haberleri anindaspor