Frutti Extra Bursaspor'da yeni anlaşma için imzalar atıldı

Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı, COPA ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı, iklimlendirme sektörünün önde gelen markalarından COPA ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Bu anlaşma ile Frutti Extra Bursaspor, COPA'nın 2022-2023 sezonunu kapsayan forma sponsorluğu ile EuroCup'ta ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde önemli başarılar elde etmeyi hedefliyor.

Frutti Extra Bursaspor, İspanyol ekibi Joventut Badalona'yı ağırladığı EuroCup maçının devre arasında forma töreni gerçekleştirdi. Törene Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin ve Genel Menajer Nedim Yücel ile COPA Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Besler ve Genel Müdür Oktay Erdinç katıldı. COPA Isı Sistemleri Genel Müdürü Oktay Erdinç, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin en güçlü ekiplerinden biri olan Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı'nın forma sponsoru olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti ve takıma başarılar diledi.

Frutti Extra Bursaspor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 4. haftanın son maçında Anadolu Efes'i ağırladı. İki namağlup ekibin karşılaşmasında sahadan galip ayrılan taraf 88-86'lık skorla Frutti Extra Bursaspor oldu. Bursaspor'da Onuralp Bitim, 21 sayı - 8 ribaunt - 4 asist ile yıldızlaştı.

Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı, COPA ile yaptığı forma sponsorluğu anlaşması ile güçlü bir iş birliği oluşturdu. Takımın EuroCup ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde elde edeceği başarılar, bu iş birliğinin ne kadar doğru bir karar olduğunu gösterecektir.