Frank Lampard'ın 14 maçtır yüzü gülmüyor

Teknik Direktör Frank Lampard, Chelsea ve Everton'ın başında çıktığı son 14 karşılaşmada 12 mağlubiyet ve 2 beraberlik alırken, galibiyet elde edemedi.

Chelsea'de Kötü Gidişat Sürüyor: Lampard'ın Takımı 4 Maçtır Kazanamıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e 4-0'lık skorla yenilerek turnuvaya veda eden Chelsea, kötü gidişatını sürdürüyor. Graham Potter ile yollarını ayırmasının ardından takımın başına eski oyuncusu ve teknik direktörü Frank Lampard'ı getiren İngiliz temsilcisi, Lampard yönetimindeki 4 karşılaşmayı da kaybetti.

Lampard, daha önce Everton'ı çalıştırdığı dönemde de uzun süreli maç kazanamama serisi yaşamıştı. İki takımda çıktığı son 14 müsabakada galibiyetle tanışamayan İngiliz teknik adam, 12 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde etti. Son galibiyetini ise Everton'ın başında 22 Ekim 2022'de oynanan Crystal Palace mücadelesinde 3-0'lık skorla almıştı.

Teknik direktörlük kariyerinde 189 maça çıkan 44 yaşındaki Lampard, bu karşılaşmalarda 82 galibiyet, 69 mağlubiyet ve 38 beraberlik sonucu maç başına 1.50 puan ortalaması yakaladı. Lampard'ın takımları, bu müsabakalarda 318 gol atarken, kalesinde ise 274 gol gördü.

Chelsea'nin taraftarları ise Lampard'a verilen sürenin uzun olmadığını düşünüyor. Ancak takımın kötü gidişatı devam ederse, İngiliz teknik adamın görevine son verilebilir. Chelsea'nin önümüzdeki dönemdeki performansı merakla bekleniyor.

frank lampard frank lampard istatistikleri frank lampard iq frank lampard forma numarası frank lampard oyuncu profili anindaspor anında spor avrupadan futbol spor haberleri