Fernando Muslera: 'Galatasaray ile sözleşmem sürüyor, futbolu bırakmak istediğim takım...'

Adı ayrılık dedikodularına karıştan Galatasaray'ın efsane kalecisi Fernando Muslera, sözleşmesi ve geleceğiyle ilgili Uruguay basınına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, ayrılık dedikodularına son noktayı koydu. Uruguay kanalına verdiği röportajda, Galatasaray ile sözleşmesinin devam ettiğini açıkladı. Uzun yıllardır sarı kırmızılı takımın kalesini koruyan Muslera'nın yerine Pena'nın düşünüldüğü iddiaları İspanyol basınına yansımıştı. Ancak Muslera, takımdan ayrılma ihtimalinin kesin olmadığını belirtti.

Dünya Kupası'na hazırlanan başarılı kaleci, tam zamanlı antrenman yaptığını ve heyecanla turnuvaya hazırlandığını ifade etti. "Bir Dünya Kupası oynamaya hazırlanmak inanılmaz ve bundan zevk alıyorum, tüm duygularla, tüm illüzyonla ve onu elde etmeye çalışıyorum" diyen Muslera, turnuvada Uruguay Milli Takımı'nı en iyi şekilde temsil etmek için çalıştığını belirtti.

Futbolu bırakmak istediği takım olarak ise eski takımı Wanderers'ı gösteren Muslera, "Bugün fiziksel olarak çok iyi hissediyorum ve üst düzeyde rekabet etmek istiyorum ama Wanderers'ta emekli olmak istiyorum. Çünkü ben Muslera’yım. Hayal şu ​​ki, fikir orada, ancak bugün Galatasaray ile iki yıl daha sözleşmem var ve kulübün ve ülkenin bana verdiklerine saygı duymak niyetindeyim" dedi.

Wanderers'da yer almanın gerçeğinin, kariyerini başladığı yerde, 12 yaşında geldiği yerde bitirmek olacağını belirten Muslera, "Ortada Nacional'a geri dönme olasılığı varsa, orası benim kariyerimdir. Hayatımın en güzel altı ayını yaşadım. Zamanı gelince bir karar vereceğim" diye konuştu.

Galatasaray taraftarlarının sevgilisi olan Fernando Muslera'nın ayrılık söylentilerine son noktayı koyması, taraftarları sevindirdi. Başarılı kalecinin Dünya Kupası'nda Uruguay Milli Takımı'nı en iyi şekilde temsil edeceği kesin gibi görünüyor.