Fenerbahçe YKÜ Sertaç Komsuoğlu: Avrupa'da ve Türkiye'de yeni şampiyonluklara imza atmak istiyoruz

Fenerbahçe Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, hem Avrupa hem de Türkiye'de yeni şampiyonluklara imza atmak istediklerini...

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague Play-Off turu öncesi basın mensuplarıyla buluştu. Sarı-Lacivert Derneği'nde düzenlenen organizasyona Fenerbahçe Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Basketbol Operasyonları Genel Direktörü Maurizio Gherardini ve Genel Menajer Derya Yannier katıldı.

Sertaç Komsuoğlu, Fenerbahçe Beko'nun Dörtlü Final'in gediklisi olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye Ligi'nde şampiyonluk hedeflediklerini vurguladı. Kulüp olarak kurumsallaşmaya büyük önem verdiklerini dile getiren Komsuoğlu, "Derya Yannier’in aramıza katılmasıyla birlikte sportif başarılara odaklanırken, tesis ve yeniliklere de imza atıyoruz. Müzemize yeni kupalar getirmek istiyoruz. Hem Avrupa’da hem de Türkiye’de yeni şampiyonluklara imza atmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Beko'nun hedefleri doğrultusunda, takım Atina yolculuğuna çıkarak Turkish Airlines EuroLeague Play-Off turunda mücadele edecek. Taraftarlar, takımın başarısı için büyük bir destek veriyorlar ve umutlu bekleyişlerini sürdürüyorlar.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Türk basketbolunun en önemli takımlarından biri olarak her zaman büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Takımın başarıları, taraftarların gururu olmaya devam ediyor. Bu sezon da Fenerbahçe Beko'nun başarılı olacağına inanılıyor ve taraftarlar takımlarını desteklemeye devam ediyorlar.

 

sertaç komsuoğlu sertaç komsuoğlu eşi sertaç komsuoğlu ne iş yapar sertaç komsuoğlu twitter sertaç komsuoğlu vikipedi Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı basketbol haberleri Sarı-Lacivert urkish Airlines EuroLeague Maurizio Gherardini Derya Yannier anı