Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında tamam ya da devam maçına çıkıyor! Jorge Jesus ve Nenad Bjelica'nın 11'leri netleşti

Sarı lacivertli ekip bu akşam Trabzonspor'u ağırlıyor. Lider Galatasaray'ın İstanbulspor'u yenmesi sonrası, maç eksiğiyle rakibinin 8 puan gerisine düşen ve...

Fenerbahçe, Trabzonspor karşılaşmasına galibiyet parolasıyla çıkıyor. Beraberliğin bile şampiyonluk yarışından kopmalarına neden olacağı bu kritik maçta sarı lacivertli takım, taraftarlarını memnun etmek ve son maça kadar şampiyonluk şansını sürdürmek için büyük bir mücadele verecek.

Teknik direktör Jorge Jesus, futbolcularıyla yaptığı toplantılarda Trabzonspor’un hızlı ataklarını Trezeguet ve Markovic’le geliştirdiğine dikkat çekerek takımını maça tam anlamıyla konsantre etmiş durumda. Ancak Fenerbahçe’de kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci’nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Altay, Lincoln ve Osayi-Samuel zorlu müsabakada forma giyemeyecek.

Trabzonspor ise Fenerbahçe deplasmanında kötü serisine son vermek için mücadele edecek. Teknik direktör Nenad Bjelica, sakatlıkları süren Dorukhan Toköz ve Stefano Denswil’in yanı sıra cezalı Anastasios Bakasetas’a yer veremeyecek. Bordo mavili ekip, son antrenmanın ardından özel uçak ile İstanbul’a geçti.

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Süper Lig tarihinde 100. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 99 karşılaşmada sarı-lacivertliler 39 galibiyet alırken Trabzonspor 26 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. İki takımın arasındaki 34 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Sarı-lacivertliler, ligde bordo-mavili ekibe karşı sahasında oynadığı son 25 maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

Trabzonspor’u yenerek sezonu taraftarın gönlünü alarak güzel sonlandırmak ve bu sezon yaşadıkları büyük maç kayıplarını bitirmek isteyen Fenerbahçe, taraftarlarının desteğiyle galibiyet için sahaya çıkacak. Tribünlerin tamamen dolacağı öğrenilen bu kritik maçta her iki takımın da büyük bir mücadele sergilemesi bekleniyor.