Fenerbahçe Sivas'ta kazanıp derbiyi rahat izlemek istiyor!

Bugün Sivasspor deplasmanında hata istemeyen Fenerbahçe, İstanbul'a 3 puanla dönüp yarın BeşiktaşGalatasaray derbisinden gelecek sonucu bekleyecek.

Fenerbahçe, 24. haftadan sonra ilk kez Galatasaray'dan önce oynayacak. Bugün deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Kanarya, derbi sonucunu beklemek için kazanmak zorunda.

Geçtiğimiz hafta İstanbulspor karşısında eline geçirdiği zirve fırsatını değerlendiremeyen Fenerbahçe, bugün hata yapmak istemiyor. Ancak takımda birçok eksik var. Sarı kart cezalısı Emre Mor'un yanı sıra ameliyat olan Altay Bayındır ve tedavisi devam eden Zajc, Lincoln, Henrique ve Szalai ile henüz hazır olmayan Batshuayi maç kadrosunda yer almayacak.

Sivasspor ile oynadığı son 7 lig maçından sadece birini kazanabilen Fenerbahçe, bu sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada tek galibiyetini almıştı. Ancak Sivasspor'un Rıza Çalımbay yönetiminde Fenerbahçe'den daha fazla mağlup ettiği sadece 2 takım bulunuyor: Kayseri ve Ankaragücü.

Fenerbahçe, bugün Sivasspor'u yenerek derbi sonucunu bekleyecek. Takımın eksikleri olsa da taraftarlar, Kanarya'nın galibiyeti için umutlu.