Fenerbahçe, Ryan Kent ile anlaşmaya vardı

Yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, Rangers ile sözleşmesi sona erecek olan Ryan Kent ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, İskoç ekibi Rangers ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Kent için transfer çalışmalarına erken başladı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, 26 yaşındaki İngiliz oyuncu ile anlaşmaya vardı.

Ryan Kent'in transferi için daha önce Leeds United, Udinese ve Bologna'nın da ilgisinin olduğu öne sürülmüştü. Ancak Fenerbahçe'nin erken harekete geçmesiyle birlikte, Ryan Kent'in sarı-lacivertli takıma transferi kesinleşti.

Eylül 2019'da Liverpool'dan 7.2 milyon Euro bonservisle Rangers'a transfer olan 26 yaşındaki İngiliz kanat oyuncusunun sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek. Avrupa'dan birçok talibi olan yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 11 milyon Euro. Bu sezon 43 resmi maçta 3 gol, 10 asistle oynayan 26 yaşındaki sol kanat, sağ kanat ve forvet arkasında da oynayabiliyor.

Fenerbahçe'nin Ryan Kent transferiyle birlikte, takımın hücum hattı daha da güçlenecek. Son dönemde yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Fenerbahçe, taraftarlarına müjdeli haberleri vermeye devam ediyor.

Ryan Kent'in Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performans ise merakla bekleniyor. Futbolseverler, Ryan Kent'in Türkiye'deki performansını yakından takip edecek.