Fenerbahçe'nin Giresunspor maçı kamp kadrosu açıklandı

Fenerbahçe, Süper Ligin 33'üncü haftasında yarın saat 19.00'da deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı idmanla...

Fenerbahçe, Giresunspor maçı öncesi son antrenmanını teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirdi. Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Ardından 2 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalar ile sona erdi.

Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci ve sarı kart cezalısı Willian Arao ile sakatlıkları devam eden kaleci Altay Bayındır ve Lincoln Henrique kadroda yer almadı. Ayrıca Alioski ile Gustavo Henrique de kadroya alınmadı.

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, Giresunspor maçında sahaya çıkacak olan kadroyu belirledi. Hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertlilerde, Giresunspor maçının kamp kadrosu da belli oldu. İrfan Can Eğribayat, Osman Ertuğrul Çetin, Furkan Onur Akyüz, Samet Akaydın, Serdar Aziz, Luan Peres, Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Miguel Crespo, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, Arda Güler, Emre Mor, Diego Rossi, Serdar Dursun, Enner Valencia, Joshua King, Michy Batshuayi ve Joao Pedro kadroda yer aldı.

Fenerbahçe'nin Giresunspor karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor. Taraftarlar, takımlarının sahadan galibiyetle ayrılmasını umut ediyor. Fenerbahçe'nin son dönemde gösterdiği performans ise taraftarları umutlandırıyor. Maçın sonucu merakla beklenirken, Fenerbahçe taraftarları takımlarına destek olmak için tribünleri dolduracak.