Fenerbahçe'nin Giresunspor maçı kadrosu açıklandı! Enner Valencia...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kamp kadrosu açıklandı. Geçen hafta oynanan Sivasspor...

Fenerbahçe, Giresunspor ile karşılaşmak için kamp kadrosunu belirledi. Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynanacak maç öncesinde teknik direktör Vitor Pereira, sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Gustavo Henrique, Alioski, Lincoln Henrique ve Nazım Sangare ile cezalı Arao ve İrfan Can Kahveci'yi kadroya almadı.

Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda Enner Valencia, Miha Zajc ve İsmail Yüksek de yer aldı. Kaleci İrfan Can Eğribayat, Osman Ertuğrul Çetin, Furkan Onur Akyüz, Samet Akaydın, Serdar Aziz, Luan Peres, Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, Mert Hakan Yandaş, Arda Güler, Emre Mor, Diego Rossi, Serdar Dursun, Joshua King, Michy Batshuayi ve Joao Pedro da kadroda yer alan diğer isimler oldu.

Fenerbahçe'nin bu zorlu deplasman maçında nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor. Taraftarlar ise takımlarının galibiyeti için dualarını ediyor.