Fenerbahçe Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? FB Karagümrük muhtemel 11'ler

Süper Lig 9. hafta mücadelesinde Fenerbahçe kendi evinde Karagümrük'ü konuk edecek. Hakem Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği mücadelede iki takım da 3 puan için...

Fenerbahçe, rakibiyle son 4 maçta kaybetmediği ikili rekabetinde, zirve yarışındaki puan farkını kapatmak için sahaya çıkacak. Ev sahibi takımda Luan Peres ve Nazım Sangare sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Joshua King'in durumu ise maç saatinde netleşecek. Konuk takım Fatih Karagümrük ise Efe Tatlı dışında eksik oyuncusu bulunmuyor.

9 Ekim 2022 Pazar günü oynanacak olan maç, saat 20.00'de başlayacak. Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek olan mücadele, zirve yarışını yakından ilgilendiriyor. Her iki takım da sahada 3 puan hedefiyle mücadele edecek.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'inde Altay, Ferdi, Serdar Aziz, Gustavo, Szalai, İsmail, Crespo, Zajc, İrfan Can, Rossi ve Valencian yer alacak. Fatih Karagümrük'ün ise Viviano, Salih, Biraschi, Dresevic, Caner, Jimmy Durmaz, Shukurov, Ozdoev, Colley, Kouassi ve Diagne ile sahaya çıkması bekleniyor.

Dortmund Bayern maçında son dakikada puan kaybeden Fenerbahçe, bu maçta taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyor. Fatih Karagümrük ise zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmek için mücadele edecek. Futbolseverlerin heyecanla beklediği bu maçta güzel bir futbol ve bol gollü bir mücadele izlemeyi umuyoruz.