Fenerbahçe'den İsmail Yüksek kararı! Maaşı herkesi şaşırttı...

Fenerbahçe yönetimi, özellikle İtalyan ve İngiliz ekiplerinin yakın takibe aldığı İsmail Yüksek'in yıllık ücretine zam yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe takımında Jorge Jesus'un gelmesiyle birlikte İsmail Yüksek'in yükselişi dikkat çekiyor. Genç oyuncu, her şans bulduğunda ortaya koyduğu futbolla sarı lacivertli taraftarların sevgilisi haline geldi. Bu performansıyla milli formayı da ilk kez sırtına geçiren İsmail Yüksek, Kadıköy'de oynanan AEK Larnaca maçının yıldızlarından biri oldu.

Sarı lacivertli yönetim, İsmail Yüksek'in çıkışını büyük bir keyifle izliyor ve genç oyuncuya maaş jesti yapmaya hazırlanıyor. Yıllık 250 bin TL kazanan İsmail Yüksek'in mevcut kazancı aylık 25 bin TL'ye denk geliyor. Yönetim, bu şekilde İsmail Yüksek'i ödüllendirerek daha çok motive etmeyi hedefliyor.

İsmail Yüksek, geçtiğimiz yıla kadar alt liglerde forma şansı arayan bir oyuncuydu. Ancak Jorge Jesus'un ona verdiği şanslar sayesinde genç oyuncu parladı ve bugün piyasa değeri 3 milyon Euro'ya yaklaştı. Ayrıca ilk kez Milli Takım'a davet edilen İsmail, Larnaka maçında yüzde 85 pas isabeti ile oynadı.

Kullandığı 8 uzun pasın 6'sı yerine ulaşınca uzun pas ortalaması yüzde 75 oldu. Ayrıca 10 top çalan, yüzde 73 ikili mücadele kazanma başarısı olan ve girdiği 3 hava topunu da kazanan İsmail'in yükselişi böylece sürmüş oldu.

Fenerbahçe taraftarları da İsmail Yüksek'in performansından oldukça memnun. Genç oyuncu, Jorge Jesus'un desteğiyle takımın önemli bir parçası haline geldi. Sarı lacivertli takımın geleceği için İsmail Yüksek'in bu yükselişi umut verici bir gelişme olarak görülüyor.