Fenerbahçe'den Giresunspor maçı öncesi hakem açıklaması

Süper Lig'in 33. haftasında bugün deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maça saatler kala 'Hataya tahammülümüz yok' başlıklı bir açıklama...

Fenerbahçe, Türk futbolunun yönetilmesinin adil olma zorunluluğu ve sorumluluğunu vurgulayan bir açıklama yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu ve MHK'dan beklentilerinin, sezonun son dönemecinde takım ve kulüp farkı gözetmeksizin bu zorunluluğun yerine getirilmesi olduğunu belirttiler.

Ayrıca, Bitexen Giresunspor ile oynayacakları karşılaşmada VAR hakemi Serkan Tokat'ın isminden hareketle maçın hakemi Bahattin Şimşek ve AVAR hakemi Cihan Aydın nezdinde görev alacak tüm isimlere çağrıda bulundular. Hata tanımı ile geçiştirilemeyecek hakem yaklaşımlarına artık sabrı kalmadığını ve sahada kayıtsız şartsız adalet görmek istediklerini belirttiler.

Fenerbahçe'nin bu açıklaması, Türk futbolunda adil bir ortamın sağlanması için önemli bir çağrı niteliği taşıyor. Tarafların bu çağrıya kulak vererek, futbolun gerçek paydaşları olan taraftarların da güvenle maçları takip edebilecekleri bir ortamın oluşmasını umuyoruz.