Fenerbahçe'de stoper krizi! Sivasspor öncesi bilmece...

Gustavo'nun ardından Szalai'nin sakatlanması, Samet'in formsuzluğu ve Luan Peres'in de maç eksiği olması, lig ve kupadaki Sivas maçları öncesi teknik...

Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı iki kritik maç öncesinde savunma sıkıntısı yaşıyor. Gustavo Henrique'nin sakatlığı sonrasında Attila Szalai de sakatlandı ve bu durum teknik direktör Jorge Jesus'u düşündürüyor.

Luan Peres'in de aylardır maç oynamaması ve Samet Akaydın'ın formsuzluğu, Fenerbahçe'nin savunma hattında sorunlar yaşamasına sebep oluyor. Szalai'nin sakatlığı, Jesus'un işini iyice zorlaştırdı. Hafta sonu yapılacak lig maçında defansın göbeğinde Serdar Aziz'in banko ilk 11'de oynayacağı belirtiliyor. Ancak Samet Akaydın'ın yanında forma giyme ihtimali en yüksek isim olarak görünüyor.

Jesus'un, maç eksiği bulunan Peres'i de oynatma ihtimali ise sürpriz olarak değerlendiriliyor. Bu durum, Fenerbahçe'nin savunma hattındaki sorunlarına çözüm olabilecek gibi görünüyor.

Öte yandan, Michy Batshuayi'nin sakatlığı da takımı olumsuz etkilemişti. Ancak Belçikalı santrfor tamamen iyileşti ve dün takımla birlikte antrenmana çıktı. 42 gündür forma giyemeyen Batshuayi'nin Demir Grup Sivasspor ile oynanacak lig ve kupa karşılaşmalarının kadrosuna alınıp alınmayacağı bugün yapılacak antrenmandan sonra belli olacak.

Bu sezon forma giydiği 25 resmi maçta 15 gol atan ve 1 asist yapan Batshuayi'nin takıma dönmesi, Fenerbahçe'nin hücum hattını güçlendireceği gibi, takımın moralini de yükseltebilir.

Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı bu iki kritik maçta savunma hattındaki sorunlarını aşarak galibiyetler almak istiyor. Takımın taraftarları da bu maçlarda takımın yanında olacak ve desteklerini esirgemeyecekler.