Fenerbahçe'de Michy Batshuayi sevinci!

Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Michy Batshuayi takımla çalışmalara başladı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla maçında sakatlanan Michy Batshuayi, takımının Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacağı maçta geri döndü. Belçikalı golcü, bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Sarı-lacivertli takımın diğer oyuncuları Miha Zajc, Gustavo Henrique ve Attila Szalai ise sakatlıkları nedeniyle bireysel çalışmalarını sürdürdü.

Antrenman, Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Oyuncular, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları sonrasında sahaya geçerek koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleri yaptı. Pas çalışmalarının ardından ise taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenman tamamlandı.

Fenerbahçe, Sivasspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. Takımın taraftarları, Michy Batshuayi'nin geri dönüşüyle birlikte umutlu bir şekilde Sivasspor maçına hazırlanıyor.