Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'ın ilk 11 şanssızlığı

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş'ın ilk 11'de sahaya çıktığı maçlarda sonuca gitmekte sıkıntı çekiyor.

Sarı lacivertlilerde Mert Hakan bu sezon 5 maçta 11'de yer aldı. Ancak Fenerbahçe, sadece Gaziantep'i 2-1 yenebildi. Beşiktaş'a 4-2 kaybederken, Adana Demir ve Giresun ile 1-1, İstanbul ile 3-3 berabere kaldı. Sarı lacivertliler, bu 5 maçta sadece 6 puan toplayabildi.

Fenerbahçe'nin son maçında ise Kanarya İrfan Buz karşısında buz kesiyordu. İrfan Buz, Malatya ve Ankaraspor'u çalıştırdığı dönemde olduğu gibi Giresun'da da Fenerbahçe'yi konuk ettiği maçı 1-1 beraberlikle bitirdi.

Fenerbahçe'nin son zamanlardaki performansı hayal kırıklığı yarattı. Taraftarlar, takımın daha iyi bir performans sergilemesini bekliyor. Ancak takımın başarısı için sadece oyuncuların performansı yeterli değil. Takımın teknik direktörü Erol Bulut'un da doğru taktikleri belirlemesi gerekiyor.

Fenerbahçe'nin geleceği için umutlu olmak mümkün. Takımın genç oyuncuları, gelecekte büyük başarılara imza atabilirler. Ancak bu başarıların gelmesi için takımın birlik ve beraberlik içinde olması şart. Taraftarlar, takımın yanında olmaya devam edeceklerini söylüyorlar ve umutlarını koruyorlar.