Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un veda tarihi belli oldu!

Fenerbahçe'deki görevinden ayrılması muhtemel gözüken Jorge Jesus'un sarı lacivertli takıma veda ederek ülkesine döneceği tarih hakkında flaş bir iddia...

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus'un takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. Suudi basınında yer alan haberlere göre, Jorge Jesus'un Suudi Arabistan Milli Takımı'nın başına geçmek için federasyonla 3 yıllık anlaşma sağladığı duyurulmuştu. Ancak henüz imza atılmadığı belirtiliyor.

Fanatik gazetesinde yer alan haberlere göre, Fenerbahçe yönetimi kupa finalinin hemen ardından Jorge Jesus'la bir görüşme yapacak. Büyük bir sürpriz olmazsa bu toplantıda Jesus'a veda edilmesi bekleniyor. 68 yaşındaki teknik adamın Salı günü ise ülkesi Portekiz'e gideceği öne sürülüyor.

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'de kısa sürede başarılı sonuçlar elde etmesine rağmen, takımın son dönemdeki kötü performansı ve taraftarların tepkisi nedeniyle ayrılması bekleniyor. Fenerbahçe yönetimi ise yeni bir teknik direktör arayışına başlayacak. Takımın geleceği merakla bekleniyor.