Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan maç sonu hakem sitemi: 'VAR nasıl vermez?'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Sivasspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor ile 0-0 berabere kaldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Maçta yaşanan hakem kararlarına değinen Jesus, VAR sisteminin kendilerine verilmeyen penaltısına dikkat çekti.

Jesus, maç sonrası yaptığı açıklamada, "VAR nasıl bizim penaltımızı vermez? Hakem görmemiş olabilir, King'in arkasında kaldı. VAR nasıl böyle bir penaltımızı vermez?" diyerek hakem kararlarına tepkisini gösterdi.

Penaltının kesinliğine vurgu yapan Jesus, "Penaltı kesin gol olur denemez ama penaltının kesinliği şüphe götürmez. Birçok kez izledim o pozisyonu. VAR penaltımızı vermedi, vermek istemedi." ifadelerini kullandı.

Hakem hakkında konuşmak istemediğini belirten Jesus, "Hakem, ekrandan izliyor bunu. Ben ekrandan bakıp görüyorum." şeklinde konuştu.

Şampiyonluk yarışı hakkında da görüşlerini paylaşan Jesus, "Biz Galatasaray'dan önce de, sonra da oynasak şansımız olduğunu düşünüyoruz. Galatasaray'ın sahasında da bir maçımız var. Hepimiz bu ihtimale inanıyoruz." dedi.

Son olarak çift kupa ihtimaline de değinen Jesus, "Her iki kulvarda gidiyoruz. Fenerbahçe en son ne zaman sezonun son bölümüne çift kupa ihtimaliyle girdi bilmiyorum. Kazanabiliriz de, kazanamayabiliriz de ama şuan bu ihtimal var." sözleriyle takımının hedeflerine vurgu yaptı.