Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat gönülleri fethetti

Gerek performansı gerek saha içi liderliğiyle beğeni toplana genç kalecinin bonservisinin alınması için görüşmeler başladı.

Fenerbahçe'nin genç kalecisi İrfan Can Eğribayat, son maçlarda gösterdiği başarılı performans ile tüm camianın takdirini kazandı. Takımın 1 numaralı kalecisi Altay Bayındır'ın zorunlu olarak ameliyata alınması sonrasında kaleye geçen İrfan Can, liderlik özelliği ile dikkat çekti.

24 yaşındaki genç kalecinin, futbolcu arkadaşlarını motive etmesi ve sahaya enerjisini yansıtması teknik ekip ve yönetim tarafından takdir edildi. Ayrıca İrfan Can'ın, kulübede oturmayı takıntı yapmaması ve 40 yıllık Fenerbahçeli gibi açıklamalar yapması da takım içindeki saygınlığını arttırdı.

Başarılı performansı sonucunda İrfan Can'ın kulübü Göztepe'den bonservisi için düğmeye basıldı. Genç kalecinin geleceği hakkında yapılan açıklamalarda, Fenerbahçe yönetiminin İrfan Can'ı takımın uzun vadeli planlarına dahil etmek istediği belirtildi.

Fenerbahçe camiası, genç kalecinin başarılı performansından son derece memnun. İrfan Can Eğribayat'ın liderlik özellikleri ve sahaya yansıttığı enerji, takımın geleceği için umut verici bir işaret olarak görülüyor.