Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, Altay Bayındır'ı ziyaret etti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, bel fıtığı ameliyatı edilen başarılı file bekçisi Altay Bayındır'ı bugün sabah saatlerinde hastanede ziyaret etti.

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır, belindeki sakatlık nedeniyle geçtiğimiz gün ameliyat edildi. Ameliyat sonrasında bugün hastanede Başkan Ali Koç'un yanı sıra yöneticilerden Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci ziyaret etti.

Sarı-lacivertli kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Başkanımız Ali Y. Koç ve yöneticilerimiz, bel fıtığı ameliyatı olan kaptanımız Altay Bayındır'ı bugün sabah saatlerinde ziyaret etti. Başkanımız Ali Y. Koç'un yanı sıra yöneticilerimiz Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci'nin de yer aldığı ziyarette, başkanımız ve yöneticilerimiz kaptanımız Altay'a geçmiş olsun dileklerini iletti ve moral verdi" denildi.

Fenerbahçe camiası, Altay Bayındır'a geçmiş olsun dileklerini iletmek için sosyal medya üzerinden de paylaşımlar yaptı. Kulüp taraftarları, milli kalecinin bir an önce sağlığına kavuşmasını ve yeşil sahalara geri dönmesini bekliyor.

Altay Bayındır, Fenerbahçe'nin kaptanı ve milli takımın da vazgeçilmez isimlerinden biri. Kendisi için yapılan ziyaret, takım arkadaşları ve taraftarlarının ona olan sevgisini bir kez daha gösterdi. Umarız Altay Bayındır, en kısa sürede sağlığına kavuşur ve tekrar sahalarda boy gösterir.

fenerbahçe başkanı fenerbahçe başkanı ali şen fenerbahçe başkanı ali koç fenerbahçe başkanı ali koç kaç yaşında fenerbahçe başkanı kimdir Altay Bayındır anında spor spor haberleri türkiye süper ligi spor toto süper lig